KERSTZOEKTOCHT

KERSTZOEKTOCHT:
Omdat het coronavirus nog steeds in ons land is, gaan we opzoek naar andere bezigheden. Daarom organiseren we dit jaar een heuse kerstzoektocht.
De kinderen (samen met hun ouders) lopen met een telkaart door de straten van Merksem en gaan opzoek naar kerstbomen, kerstmannen, sneeuwmannen en lichtjes. Maar ... om een prijs te bekomen moeten ze ook gouden kerstballen zoeken. En Als ze die gevonden hebben Moet je het adres (laten) invullen op hun telkaart. Hoe meer gouden ballen er gevonden worden, hoe groter het geschenkje achteraf.
De telkaarten kan je afhalen vanaf 15 december 2020 in de Bib Park, Van Heybeeckstraat (tijdens de openingsuren) of bij Sonja (Grijsdijk 35, daar zal ergens een doos staan met de telkaarten) of je kan ze ook downloaden van de website (www.gezinsbondmerksem.be). Voor diegene die ons Bondgenootje hebben, kan het ook uit het boekje gehaald worden.
De prijsjes kunnen afgehaald worden bij Sonja (Grijsdijk 35) op zaterdag 9 januari 2021 tussen 11u en 12.30u of op zondag 10 januari 2021 tussen 12u en 14u.
Vergeet je telkaart dan zeker niet mee te brengen !!!!!!!!!

Deze zoektocht is in samenwerking met het district Merksem

Je telkaart kan je hier downloaden

Welkom bij de Merksemse afdeling van de Gezinsbond