Kinderoppasdienst

Gelieve er rekening mee te houden de kinderoppas MINIMUM 3 werkdagen (weekend en feestdagen tellen niet mee) op voorhand aan te vragen. Natuurlijk mag vroeger altijd! Je kan hiervoor terecht van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00u en 19. 00u Contactgegevens:

Inge Leuridan Ganzemate 26, 2170 Merksem 0498/22.72.44 kinderoppasdienst@gezinsbondmerksem.be

Ook zal de kinderoppasdienst van Merksem vanaf 01/01 via de digitale toepassing werken. Je registreert je gezin via www.gezinsbond.be. Is dit je eerste bezoek aan onze website maak dan een account aan (doorloop de 5 stappen). Controleer en vervolledig jouw profiel en ga nadien door naar kinderoppasdienst.
Bijkomende gegevens van je kinderen (hobby's, aandachtspunten,…) worden bewaard in de webtoepassing.

Voortaan koop je als gezin credits, dit zijn de digitale verzekeringsbriefjes en vervangen de papieren prestatiebriefjes.Nadien kan je digitaal je oppasaanvragen indienen, de oppasprestatie betaal je cash aan de babysitter.

Belangrijk voor jou als gezin is:
- Zijn je gegevens aangevuld in 'mijn gezinsbond'.
- Heb je een e-mailadres aangevuld anders kan je geen afspraakbevestiging krijgen.
- Vraag oppas aan in je eigen gemeente.
-Je kan gekende oppassers aan je profiel toevoegen via hun emailadres. Ik zal de gekende babysitters al koppelen.
-Je kan zelf oppassers blokkeren en deblokkeren.
- Je kan een aanvraag aanpassen (bv. een later uur opgeven).
- Een afspraak die je zelf annuleert, herlanceer je zelf. ·
- Als een afspraak door de oppasser wordt geannuleerd, zal deze automatisch geherlanceerd worden.
- Je kan je aanvraag sturen naar één of meerdere gekende oppassers. Of de sectiemodule (automatische selectie van oppassers op basis van hun beschikbaarheid, vervoer, aanwezigheid van een baby, kindje met speciale zorgen,..) een groep oppassers laten aanschrijven.
- Je zal via mail op de hoogte gebracht worden als er een babysit gevonden is, via de toepassing kan je de oppasafspraak opvolgen indien je een gerichte vraag stuurde.
- Indien je geen reactie krijgt op je vraag van gekende oppassers, kan je de oproep uitbreiden naar een grotere groep oppassers.
Heb je nog vragen? Wellicht vind je een antwoord bij de veel gestelde vragen of in het instructiefilmpje. Je kan mij contacteren via:
Al onze babysitters hebben reeds ervaring en volgen geregeld een vorming. Je kan er dus op rekenen dat je kinderen in goede handen zijn. Vanaf 01/01/2019 verhoogt het tarief van €4/u naar €5/u, €25/overnachting en €2 verzekering (via credit). Zij staan te trappelen van ongeduld om op uw schatjes te komen babysitten!!! kinderoppasdienst